De Parkwachter

In het mooie Westerpark vind je onze park kiosk De Parkwachter, naast de openbare tennisbanen en achter de spartelvijver. Een plek waar je een ijsje kan halen, een koffietje mee kan nemen voor je uitlaatrondje, een toilet-rondje kan doen of een tosti op Hartog Brood kan bestellen. Simpel, lekker en toegankelijk.

De Parkwachter is de grote zus van de IJstuin in het Amstelpark en park kiosk BEA in het Beatrixpark. Met gelijke karaktereigenschappen, maar ze doet haar dingen graag op haar eigen manier. Nog steeds kneuterig, gericht op de buurt, met veel geouwehoer en lekkere koffie, maar misschien iets meer ondeugend.

We vinden het leuk om ondersteunend te faciliteren.. klinkt mooi, maar wat betekent dit nu?

Ben je muzikant en speel je in een bandje, ben je amateur-kunstenaar, speel je met vrienden een potje tennis, wandel je samen met je hondenvrienden? En lijkt het je leuk om een keer op te treden bij ons, wil je een buurttoernooi organiseren of wil je een tekenuurtje met buurtbewoners op een centraal punt laten plaatsvinden? Zoek je een plek waar je even met een groep kan verzamelen voordat je verder gaat? Of wil je even je spullen kunnen stallen?

Voel je vrij en bel of mail ons! We denken graag mee, ondersteunen je met liefde en helpen zover we kunnen,

Heb jij een leuk idee voor het Westerpark?

Wij werken graag samen met lokale partners. Waai aan voor een kopje koffie.

Scroll to top