DE PARKWACHTER

Over ons

Na een heus traject van inschrijving, commissies en werkbezoeken, is het ons gegund om dit plekje in het Westerpark op te leuken. We hopen er net zo’n mooi ontmoetingsplek van te maken als onze kiosk in het Beatrixpark en Amstelpark. Daar doen we dat niet alleen. Dat doen we samen met buurtbewoners, vrijwilligers en de mede-organisaties in het park. We hopen dat we dat ook in het Westerpark mogen bereiken. We hebben er heel veel zin in!

 

Wil je in ons team? We zoeken nog leuke collega’s voor Annemijn, Roel, Nonna, Mijs en Mayra! Lijkt het je leuk om te helpen met perkjes inzaaien, wc’s schoon houden, het tennispark bij te houden? Onze Brian kan nog wel wat hulp gebruiken.

 

Kijk bij contact voor onze gegevens!

In het mooie Westerpark vind je onze park kiosk De Parkwachter, naast de openbare tennisbanen en achter de spartelvijver. Een plek waar je een ijsje kan halen, een koffietje mee kan nemen voor je uitlaatrondje, een toilet-rondje kan doen of een tosti op Hartog Brood kan bestellen. Niet ingewikkeld maar wel lekker.


Je kunt onder de bomen op de bankjes lekker zitten, of je pakt een stoeltje en plaatst jezelf in de zon. En als er geen plek meer is kun je het meenemen naar het grasveld.

Geniet

Menu

IJs

Raketje

Split

Perenijs

Huisgemaakte waterijs

Softijsje klein

Softijsje normaal

Dips

3

1,5

1,5

2,5

2,5

2,5

vanaf 0,5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Koffie & thee

Activiteiten

Achtergrond kleurtje of zo’n natuurlijke patterns (vind die van grijs naar geel en groen verloopt ook wel mooi)

Hier vind je het overzicht van allerlei kleine initiatieven en activiteiten, of het nu bij ons is of verderop in het park.

Zondag 8 mei, 14.00-15.00 uur: Tekenuurtje met Linda van der Berg, @Housecatillustrations. Check haar insta voor de foto, en kom samen op ons terras om die op geheel je eigen kunstige manier te illustreren, samen met andere (amateur) illustrators. Opgeven is niet nodig, je kunt gewoon langskomen en aanhaken, maar je kunt elkaar op de socials goed vinden #tekenuurtje

Zondag 12 juni, 14.00-15.00 uur: IVN excursie Vogels Spotten voor kinderen, aanmelden via:

We vinden het leuk om ondersteunend te faciliteren.. klinkt mooi, maar wat betekent dit nu?

Ben je muzikant en speel je in een bandje, ben je amateur-kunstenaar, speel je met vrienden een potje tennis, wandel je samen met je hondenvrienden? En lijkt het je leuk om een keer op te treden bij ons, wil je een buurttoernooi organiseren of wil je een gymuurtje met buurtbewoners op een centraal punt laten plaatsvinden? Zoek je een plek waar je even met een groep kan verzamelen voordat je verder gaat? Of wil je even je spullen kunnen stallen?

Voel je vrij en bel of mail ons! We denken graag mee, ondersteunen je met liefde en helpen zover we kunnen.

Openingstijden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

We zijn er elke dag, als de dagen wat warmer en langer duren, blijven we langer open. Indien het de gehele dag regent, nemen we een dagje vrij. En in de winter nemen we altijd even vrijaf voor een gezins-cocooning-vakantie, dus dan houden we de kiosk gesloten.

 

 

Maandag 09.00-17.00 

Dinsdag 09.00-17.00 

Woensdag 09.00-17.00  

Donderdag 09.00-17.00 

Vrijdag 09.00-17.00

Zaterdag 09.00-17.00 

Zondag 09.00-17.00 

 

Wil je zeker weten of de spartelvijver is gevuld? Check onze Facebook en Instagram, als het is gevuld zullen wij dit in de ochtend posten!

Route & Contact

Scroll to top